Пълнени тиквички с пилешко месо и сметана. Пролетна наслада в кухнята ви!
25 Май 2015
15507
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
4 тиквички
600 гр.пилешко месо
1 лимон
подправки
1 малка кофичка сметана
100 гр. гъби печурки
1 китка магданоз
50 мл.зехтин или обикновено олио
черен пипер
сол
алуминиево фолио
Сварете пилешкото месо в подсолена вода и се оставя на страни да се охлади. След като изстине го смесете със зехтин, сол и черен пипер и ситно нарежете гъбите.
Тиквичките измийте и ги издълбайте отвътре, след това в тях поставете плънката, която предварително сте направили, тиквичките поставете в огнеупорен съд, полейте с вода, покрийте с алуминиево фолио и печете на 200 градуса около половин час.
Когато тиквичките са готови сложете им малко лимонов сок, след това на месото с тиквичките поставя сметана смесена с магданоз и почерпете.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари