Пълнени чушки с гъби и чесън
30 Септември 2013
61877
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Чушките се разрязват на две, почистват се, измиват се и се попарват. Гъбите и доматите се нарязват на кубчета и заедно с нарязаните ситно кромид и чесън се запържват в олиото. Подправят се със сол, пипер и копър.
Половинките чушки се напълват, наръсват се с галета и сирене Пекорино, отгоре се поставя по малко масло и се запичат за 15 минути при 220 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари