Пълнени ябълки с рибена салата
22 Юли 2013
3476
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибата се обезкостява, маха се кожата и се надребнява на много ситни парчета, след което се изсипва в купа. Ябълките се измиват, отрязва се малко капаче от върха на всяка, почистват се от семенниците и се издълбават, като се оставя слой около половин сантиметър. Издълбаната среда се настъргва на ренде и се прибавя към нарязаната риба. Сваренoтo яйце се нарязва на ситно и се прибавя към останалите продукти. Към майонезата се прибавят нарязаните на ситно зелении, след което се добавя в купата с продуктите. Всичко се обърква добре за да се получи гъста смес за пълнене. Вземат се издълбаните ябълки и се пълнят с готовия микс. Предястието се подрежда в плато.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари