500 гр. едри здрави ягоди
225 гр. крема сирене (тип Филаделфия), размекнато
3 –4 с.л. пудра захар - може и повече, зависи колко сладко предпочитате
1 ч.л. ванилов екстракт
трохи от грахамови бисквити
Измийте добре ягодите и изрежете горната им част. Махнете капачето и почистете вътрешността с нож за плодове, ако е необходимо. Отрежете малко от долната част на всяка ягода, така че да стоят изправени. След като са приготвени, оставете ягодите настрана.
Смесете крема сиренето, пудрата захар и ванилията с миксер или на ръка. Прибавете сместа с крема сиренето в сладкарски пош или шприц и напълнете с негова помощ отвора на всяка ягода. След като са напълнени, потопете върха на ягодките в грахамовите трохи.
Поднесете поръсени с малко пудра захар или настърган шоколад!