Пълнени яйца с пастет от риба
22 Декември 2011
12351
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
8 яйца
1/2 консерва риба тон
1 с.л. майонеза
1 ч.л. лимонов сок
1 щип. черен пипер
сол
8 стръкчета копър
2 щип. червен пипер
Време: 15 минути
Яйцата (8 бр) се сваряват. Обелват се и се разрязват на две. Жълтъците им се изваждат и смачкват с вилица. Прибавят се към рибата (1/2 консерва) и сместа се овкусява с майонеза (1 с.л.), лимонов сок (1 ч.л.), черен пипер (1 щип.) и сол. С нея се пълнят яйцата. Подреждат се в чиния и се декорират с листенца копър (8 стръкчета) и се поръсват с червен пипер (2 щип.).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари