
Разтворете маята в млякото и добавете 1 чаена лъжичка захар. Върху набрашнен плот пресейте брашното и солта, и направете кладенче в средата. Вътре изсипете сместа с мляко и мая.
Разбъркайте, след това добавете яйцето, олиото и минералната вода. От сместа замесете тесто - нито меко, нито твърдо. Измесеното тесто поставете в голям найлонов плик, намазан с олио от вътрешната страна (за да не залепне) и го оставете на стайна температура, докато утрои обема си. Щом втаса, разделете го на три части, премесете още веднъж всяка част и я разтеглете до правоъгълник с размери 15 × 25 см. В средата поставете две парчета шунка, върху шунката сметана, след това настърган кашкавал и настъргано сирене. Добавете кетчуп, горчица и подправки по желание. Прегънете тестото по дължина, след това притиснете добре краищата и го прегънете и от другата страна. Върху хлебчето настържете кашкавал и намажете малко кетчуп. Печете на 200 градуса около 15 минути.