Пълнено панирано пиле
6 Февруари 2014
16992
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пържолите/гърдите се начукват леко (най-добре пъхнати в плик или между 2 листа фолио), разрязват се през средата и се разтварят. Подправят се със сол и черен пипер, след което се пълнят със смес от настъргания кашкавал, накълцаната шунка и ситно нарязаните кисели краставички. Отворът се затваря с клечки за зъби или се зашива с чист конец. Така напълнените пържоли се панират в разбитите яйца, брашното и отново в яйцата, след което се пържат в достатъчно количество олио до зачервяване от двете страни. Поднасят се със сос по желание, пържени картофи, салата и пр.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари