Пълнено печено хлебче, което се топи в устата - ЛИЧНО ИЗПРОБВАНА РЕЦЕПТА!
25 Февруари 2018
445681
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Печеното, пълнено хлебче, което може да послужи за закуска, обяд, вечеря или предястие ще ви стане новата любима рецепта.
Съставките можете да промените по желание, това е само основния рецепта:
- 1 хляб на парчета
- 4 яйца
- 3 големи домата
- 500g салам
- 150g кашкавал
- 100g масло
- 150g мляко
- Сол и подправки
Начин на приготвяне:
Всяко парче хляб се намазва с масло. Подредете парчетата в овална тава за пандишпан.
Нарежете доматите и салама на кръгове, и ги поставете в празнините между хляба.
Разбийте 4 яйца с мляко, малко сол и подправки. Залейте хляба с тази смес.
Накрая рендосайте кашкавал и поръсете отгоре. Може да смесите и сирене и кашкавал, ако искате.
Загрейте фурната на 180 градуса и печете хлебчето, до готовност.
Наздраве!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари