Пълнено пиле с хлебни трохи
7 Август 2013
11657
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилето се измива добре и се почиства от мазните и черни части. Чесънът се счуква с малко сол, разбърква се с маслото. Хлебните филии се намазват с тази смес и се нарязват на хапки. Пилето се пълни с хлебните хапки, като се натъпква колкото може повече. Пече се в тава, в която се налива чаша топла вода, като по желание около пилето се подреждат картофи за гарнитура. Картофите се наръсват с подправките и мазнината, след което се объркват добре с ръце, за да се овалят отвсякъде с подправките и мазнината.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари