Пълнено пиле със сирене на грил
8 Юли 2012
26963
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Добре почистеното пиле се посолява отвътре и отвън. В една купа се натрошава сиренето и към него се прибавят 5-6 щипки джоджен, след което се разбърква. С една част от сместа се пълни пилето, след което се поставя парче масло. Това се повтаря още веднъж, докато се напълни целият отвор. Пилето се пече на решетката на фурната, която е пусната само отгоре, по 30 минути от всяка страна. В долната част на фурната се поставя тавичка, в която да изтича мазнината на пилето.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари