Пълнено пилешко
5 Май 2014
14206
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4 парчета пилешки гърди
4 парчета бекон
4 парчета кашкавал
1 лъжица олио
2/3 чаша пилешки бульон
1 супена лъжица нишесте
С остър нож направете джоб в средата на всяко парче месо и го напълнете със ситно нарязан бекон и парчета кашкавал.
Закрепете с клечки отвора и всяко парче месо запържете на силен огън, докато се зачерви. След това запържете още 10 минути на средна температура, за да се разтопи вътрешността.
Към врящия бульон добавете лъжицата нишесте, изчакайте да се посгъсти и след като е готово месото, го поднесете с получения сос.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари