Пригответе чук за месо, прозрачно фолио, клечици, дълбок тиган и голяма купа.
Пилешкото филе покрийте с фолио и с чук за месо изтънете до дебелина от половин сантиметър.
Обелете доматите, отстранете семките и нарежете на малки кубчета. Нарежете и маслините. Чесъна счукайте. Добавете магданоза, малко Вегета и босилека към доматите. Добавете и чесъна, маслините и част от олиото. Объркайте всичко много добре.
Всяко филе покрийте с част от плънката и увийте стегнато. Закрепете с дървени клечици, за да не се отвори при пърженето. Поставете готовите рула в отделен съд, оваляйте ги първо в брашно, след това - в разбити яйца и най-накрая - в галета. Изпържете ги в загрятата мазнина десетина минути от всички страни и щом са готови, ги извадете настрана.