Пълнено пилешко с шунка и кашкавал
9 Февруари 2015
18728
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пилешката пържола се прерязва през средата, така че да се разтвори месото. Посолява се леко, поръсва се със смлян черен пипер и подправки на вкус.
Върху парчето пържола слагаме първо кашкавала.
парчето сирене увиваме в шунката и го слагаме върху кашкавала.
Припокриваме с другата страна на пържолата и закрепяме отвора с клечици.
Първо панираме пържолата в брашно, след това в яйце и накрая - в галета.
Слагаме ги да се пържат в загрято олио около 15 минути, колкото да се зачервят.
В тавичка слагаме малко олио и запичаме пържолата (или няколко пържоли, ако приготвяте повече порции) във фурната около 15-20 минути (на слаб огън).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари