Пълнено свинско филе с круши и череши

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пълнено свинско филе с круши и череши
Пълнено свинско филе с круши и череши
admin
Добавена от: admin
7409
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

около 650 гр. свинско филе, нарязано на дебели резени (около 3 парчета)
1/2 с.л. масло
1/2 чаша круши, обелени, нарязани на малки хапки (около 120 грама)
10 череши, без костилки и нарязани на половинки
1/4 чаша лук, нарязан на малки кубчета
1/4 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
1 ч.л. кафява захар
1/2 чаша пилешки бульон или ябълков сок
 

Загрейте фурната на 200 градуса. В най-дебелата част на свинските резени направете джоб с остър нож, като внимавате да не прерязвате месото. Подправете вътрешността на джоба със сол и черен пипер и оставете настрана. В огнеупорен съд сложете маслото, крушите, черешите, лука и малко сол и пипер. Загрейте и ги гответе, докато продуктите омекнат, след което прибавете 1/4 чашапилешки бульон и кафявата захар. Бъркайте, докато повечето течност се изпари. Напълнете със сместа от крушите и черешите приготвените джобчета. Ако остане от сместа, просто я оставете в съда. Прехвърлете свинското в съда от плодовата смес и го запечете до покафеняване от всички страни. Добавете останалия пилешки бульон (ябълков сок) и запечет ястието във фурната за 30 минути, до пълна готовност на месото.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft