Пълнено хлебче по френски
28 Август 2013
42153
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 франзела /ръжено хлебче/
250 гр размекнато масло
пастет от черен дроб /малка кутия/
2 кисели краставички
средно голям сварен морков
1 твърдо сварено яйце
половин маринована червена чушка
10 маслини
Хлебчето се разделя по дължина, издълбават се двете половинки и се намазват леко с масло. Продуктите се нарязват на дребно. Прибавят се маслото и пастетът, разбити заедно. Всичко се смесва. Двете половинки се пълнят със сместа и се слепват. Хлебчето се оставя в хладилник за да се стегне.
Рулото се сервира нарязано на филии.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари