Пънч
22 Декември 2011
5873
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Захарта се разтваря в 4 ч.чаши вряща вода в затоплен съд. Прибавят се двете чаши силен чай, изстисканият от плодовете сок и настърганата лимонова кора. Добавят се ромът и канелата, и пуншът се разлива в топли огнеупорни чаши.
Забележка: Пънчът е гореща напитка от ром, чието название се превежда от хинди като „пет”, заради петте му съставки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари