Пържен боб
12 Ноември 2012
72584
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварява се боб, първата вода се изхвърля, при второто варене в бульона се прибавя глава лук и суха червена чушка. В голям тиган се налива олио, запържват се 2с.л брашно, после 1с.л. червен пипер и на тънка струя и при непрекъснато бъркане се налива от бульона на сварения зрял фасул. Накрая се изсипва всичко в тигана, посолява се, разбърква се и се оставя да къкри. Когато се сгъсти е готово.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари