4 пилешки бутчета
2 глави лук
6 скилидки чесън
4 с.л. олио
4 обелени домата (може и от консерва)
1 прясна чушка
4 с.л. ситно нарязан магданоз
1 консерва царевични зърна
черен пипер
сол
Измийте бутчетата със студена вода и ги подсушете. Обелете лука и чесъна. Нарежете кромида на ситно. В хаванче счукайте половината лук с 1/2 ч.л. сол и 3 скилидки чесън, докато се образува еднородна смес, намажете бутчетата. Сложете ги в съд и похлупете. Оставете ги да отлежат 10-12 часа в хладилника. Нарежете на ситно останалия чесън. Оформете доматите на парчета, а чушките – на малки кубчета. В голям и дълбок тиган сгорещете олиото. Изпържете в него бутчетата от всички страни. Извадете ги и в същата мазнина изпържете останалите лук и чесън до прозрачност. Върнете бутчетата в тигана и намалете котлона. гответе още 10 мин, като ги обръщате от време на време. Добавете доматите и чушките. Поръсете ги с черен пипер и сол. Гответе ястието още 20 мин. Поръсете с магданоза и сипете царевицата. След 10 мин. свалете ястието от огъня.