Пържени пилешки дробчета
13 Ноември 2012
101798
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
пилешки черни дробчета
сол
брашно
краве масло
Пилешките дробчета се измиват в няколко води. Ако има жили, изрязват се. Изсипват се в по-дълбок съд, посоляват се, разбъркват се и се оставят. След 15—20 мин дробчетата се отцеждат от водата и се овалват обилно в брашно. След това се изтръскват и се оставят настрани готови за пържене. Пържат се в сгорещеното масло по 1—2 мин от двете страни. Внимава се да не се препържат, тъй като губят част от вкусовите си качества. Поднасят се топли, със салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари