Пържените тиквички вече са в миналото-Изненадах всички с този нов начин-По-вкусни са!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пържените тиквички вече са в миналото-Изненадах всички с този нов начин-По-вкусни са!
Пържените тиквички вече са в миналото-Изненадах всички с този нов начин-По-вкусни са!
29150
Пържените тиквички вече са в миналото-Изненадах всички с този нов начин-По-вкусни са!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тиквички без пържене в олио, всеки търси тази рецепта! Смачненка пише .

съставки:

  • тиквички - 2 бр.
  • галета - 3-4 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • олио - 50 мл
  • мляко - 200 мл
  • брашно - 2-2,5 чаши
  • сол пипер
  • магданоз, зелен лук

Приготвяне:

  • Нарежете тиквичките на много тънки филийки.
  • Или можете да ги настържете от страната на рендето.
  • Изсипете тиквичките в целофанов плик, изсипете в тях галетата и разклатете добре, така че галетата да се разпредели равномерно.
  • В отделна купа разбийте яйцата и олиото с бъркалка до гладкост.
  • Изсипете мляко, разбъркайте. Добавете брашното и подправките и разбъркайте до гладка смес.
  • Прехвърлете тиквичките в тестото и разбъркайте.
Добавете зелените. Покрийте формата за печене с пергамент, намажете с масло и поръсете с галета. Изсипете готовата маса, като равномерно разпределите тиквичките.
  • Печете в загрята на 180 градуса фурна за 45-50 минути.
  • Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft