Пържоли в яйчен сос

вход през zajenata.bg
Пържоли в яйчен сос
admin
Добавена от: admin
12250
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Пържолите се отделят от костта, изтъняват се, посоляват се и се задушават в загрято олио до зачервяване. Изваждат се от тигана, а в олиото се добавя малко червен пипер, разбърква се леко и се налива вода. Пържолите се връщат в тигана и, ако е необходимо, се добавя още вода, така че месото ще бъде покрито с вода.

Сварените яйца се нарязват на кръгчета или се настъргват и се добавят при месото. Леко се задушават, докато пържолките омекнат. Накрая се добавят киселите краставички, нарязани на кубчета, и ястието се оставя да покъкри няколко минути, след което може да се сервира.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft