Пържоли на тиган
22 Декември 2011
220366
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
0.500 кг. свиски врат без кост
1 глава чесън
1 глава лук
мащерка, черен пипер, червен пипер, сух копър, чубрица, сол, олио
2 с.л.бира/вино
Приготвяте марината от всички подправки, заедно с виното или бирата.
Нарязвате пържолите, начуквате ги и ги потапяте за 30-40 минути в маринатата.
В силно сгорещен тефлонов тиган слагате и запържвате една по една. Накрая в същия тиган с малко мазнина запържвате нарязания лук и чесън до позлатяване и ги сервирате върху месото.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари