Пържолите са пълна скука! Ето как да ядете свинското вече, за да ви е и вкусно, и красиво:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пържолите са пълна скука! Ето как да ядете свинското вече, за да ви е и вкусно, и красиво:
Пържолите са пълна скука! Ето как да ядете свинското вече, за да ви е и вкусно, и красиво:
7257
Пържолите са пълна скука! Ето как да ядете свинското вече, за да ви е и вкусно, и красиво:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако не знаете какво да приготвите за вечеря или обяд, опитайте тези вкусни свински джобчета , пълни с вкусен пълнеж по нашата рецепта.

Семейството ви ще бъде щастливо, а всички ще ви хвалят!

свински джобчета

Свински джобчета с гъби и кашкавал

Продукти:

600 г свинско филе (на филийки)

200 г консервирани гъби

3 скилидки чесън

130 г кашкавал

75 г заквасена сметана

сол

черен пипер - на вкус

Приготвяне:

Изтънете свинското месо (за предпочитане филе) под свежо фолио с чук за месо.

свински пържоли

Посолете и подправете от двете страни. 

Нарежете кашкавала на по-малки парчета и поставете по едно парче в средата на всяка филия месо. 

Отцедете гъбите и ги нарежете на по-малки парчета.

Поставете в купа, смесете с пресован чесън и заквасена сметана. 

гъби със сметана

В допълнение към кашкавала ще сложим и 1 супена лъжица от този пълнеж във всяко парче месо. 

пълнени пържоли

След това увийте месото с пълнежа под формата на джоб.

Фиксирайте отгоре с клечка за зъби. 

пълнено свинско

Поставете всички приготвени джобове с месо един до друг върху тавичка за печене, покрита с хартия за печене.

Печете в предварително загрята фурна на 180 ° C за около 30 минути. 

Готово.

свински джобчета

Пожелаваме ви добър апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft