Приготвено по този начин, свинското месо става крехко, ароматно и се топи на върха на езика! Пържолки по кралски - новата рецепта, която издига месото до нови вкусови нива! Опитайте крехкото месце по тази технология и повече пържола няма да куснете!
Пържолки по кралски
Продукти:
1 кг свинско месо
4 картофа
3 домата
2 с.л. майонеза
1-2 глави лук - на вкус
5 скилидки чесън
250 гр.
зелени подправки - на вкус
сол, черен пипер - на вкус
Приготвяне:
Измийте месото, отцедете и нарежете на желаните парчета, подправете със сол и черен пипер.
Настържете картофите на ренде.
Нарежете лука на пръстени.
Нарежете доматите на полумесеци и намажете с майонеза.
Настържете кашкавала.
Накълцайте подправките и чесъна.
В тавичка, намазана с масло, подредете месото, а отгоре - лука. Покрийте ги с настъргани картофи и домати.
Печете на 200 градуса за 40 минути.
5 минути преди края на готвенето извадете тавата, поръсете с чесън, настърган кашкавал и накълцани подправки.
Върнете месото във фурната за 5 минути.
Да ви е сладко!