Днес ще ви предложим една страхотна рецепта за пържолки, която няма как да не ви хареса. Но след като опитате първата хапка, сигурни сме вече само така ще ги правите.
За да бъда честен, ястието се получи страхотно. Разбира се, веднага поисках рецептата. Разбира се, със сигурност ще експериментирам с пълнежите у дома! Ето как се правят пълнени свински пържоли .
Съставки
Свинско 1 кг
Домат 1бр
Чесън 2 скилидки
кашкавал 50 гр
Майонеза 5 супени лъжици
Яйце 2 бр.
подправки на вкус
Сол на вкус
Черен пипер (смлян) на вкус
Галета на вкус
Слънчогледово олио на вкус
Подготовка
Нарежете месото на 6 парчета, начукайте внимателно, подправете със сол и черен пипер.
Намажете три филийки с майонеза, сложете парче кашкавал и две филийки домат.
Поръсете котлети с накълцан чесън и билки. Покрийте ги с остатъците от котлети
Потопете „сандвича“ първо в разбитите яйца, след това в галетата. Запържете в сгорещено олио от двете страни, докато омекнат
Ако се опитвате да избягвате свинското месо, можете да замените с всяко друго месо. Сигурен съм, че с пилешко филе ще се получи много апетитно!
Тези, които не обичат майонезата, могат да използват заквасена сметана или неподсладено кисело мляко. Приятен апетит!