Пъстра гъбена супа
22 Декември 2011
10492
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измиваме и изчистваме добре 5-6 гъби и ги нарязваме на малки парчета, нарязваме на кубчета 2-3 моркова, 1 главичка целина и слагаме да се пържат в 2-3 лъжици мазнина, когато поомекнат прибавяме 1 супена лъжица брашно и го позапържваме, посоляваме и наливаме 7-8 чаши гореща вода, варим около 30 минути, след което прибавяме 4-5 картофа - нарязани на кубчета.
Варим докато омекнат картофите и поднасяме супата поръсена със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари