600 г крехко месо
1 глава лук
4-5 лъжици мазнина
2 патладжана
2 тиквички
3-4 пиперки
3 домата
2 моркова
корен магданоз и пащърнак
парче целина
1-2 скилидки чесън
1 лъжица червен пипер
черен пипер
1 лъжица горчица
сол
Нарежете патладжаните на кубчета, посолете ги и ги оставете да се отцедят. Нарежете останалите зеленчуци на кръгчета, а магданоза, пащърнака и целината обелете. В тенджерата под налягане загрейте мазнината, сложете патладжаните и разбъркайте 2-3 пъти. Прибавете месото, нарязано на хапки, останалите зеленчуци, червения пипер, сол, черен пипер на вкус и горчицата (по желание) и залейте с една чаша топла вода. Затворете капака и варете около 20 мин (от момента на завирането). Когато отворите капака, извадете корените и поднесете ястието топло.