Пъстра чорба с картофи и тиква
18 Март 2013
13084
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Празът, ситно нарязан, се задушава в малко олио. Добавят се картофите и тиквата, нарязани на кубчета, и се залива с топла вода. Оставя се да ври на бавен огън до омекване на зеленчуците. Добавя се грахът и нарязаната чушка. Супата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Накрая се застройва с разбитите кисело мляко и яйце. Поднася се поръсена с магданоз или пресен лук.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари