Пъстри пълнени пържоли
23 Октомври 2014
10441
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистете, измийте червената и едната жълта чушка и ги нарежете на ивици. Измийте месото, посолете го и поръсете с черен пипер. От едната страна на пържолите подредете чушките, кашкавала и магданоза, сгънете и затворете с помощта на клечки за зъби. В загрято олио на средна температура запържете пържолите по за 5 минути от двете страни. Свалете и поддържайте топли до поднасянето им. Останалата жълта чушка нарежете на кубчета и поднесете като гарнитура към пържолите.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари