Смесете маргарина с пудрата захар и жълтъците. Добавете 5 супени лъжици брашно и настърганата кора на един лимон и разбийте, докато получите равномерна и гладка смес. Разбийте белтъците на твърд сняг, обединете ги внимателно с предходната смес и бавно разбъркайте с лъжица.
Сложете вишните в купа заедно със сместа от смлени бисквити и канела.
Вземете подходяща форма или тава, намажете я с олио, поръсете с малко брашно и изсипете в нея сместа за тестото. Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса. Когато кората е полуизпечена, извадете от фурната и залейте със сместа с вишните. Върнете във фурната и продължете с печенето, докато се зачерви.
Плънка:
Разбийте жълтъците със захарта, добавете счуканите орехи и разбитите на сняг белтъци, след което бавно разбъркайте с лъжица. Готовия пълнеж, преди края на печенето, излейте върху кората, и продължете да печете, докато сладкишът се зачерви.
Изпечения сладкиш оставете да се охлади, след което поръсете с пудра захар и нарежете на малки кубчета.