Пъстърва с бадеми на фурна
22 Декември 2011
8253
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Сокът от лимона се изстисква и рибите се потапят в него. Поръсват се със сол и пипер и се изпържват в загретия маргарин. Изваждат се и в същата мазнина се запържват бадемите, предварително нарязани на тънки листчета. Нареждат се върху пъстървите подобно на рибени люспи. Слагат се в тавичка и се запичат във фурната за 10 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари