Рагу паризиен с телешко месо
22 Декември 2011
11021
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг телешко месо
100 г грах от консерва
200 г картофи
300 г моркови
200 г червени домати
100 г карфиол
200 г зелен фасул
100 г кромид лук (за попска яхния)
3-4 супени лъжици краве масло или олио
черен пипер и сол на вкус
Месото се запържва с лукчетата в мазнината.
Със специална лъжичка картофите и морковите се оформят на малки топчета.
Ако домакинята не разполага с такъв уред, се нарязват на ситно.
Всички зеленчуци се прибавят към месото, слагат се подправките и ястието се доготвя на слаб огън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари