Рагу паризиен с телешко месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Рагу паризиен с телешко месо
Рагу паризиен с телешко месо
admin
Добавена от: admin
11021
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг телешко месо
100 г грах от консерва
200 г картофи
300 г моркови
200 г червени домати
100 г карфиол
200 г зелен фасул
100 г кромид лук (за попска яхния)
3-4 супени лъжици краве масло или олио
черен пипер и сол на вкус

Месото се запържва с лукчетата в мазнината.
Със специална лъжичка картофите и морковите се оформят на малки топчета.
Ако домакинята не разполага с такъв уред, се нарязват на ситно.
Всички зеленчуци се прибавят към месото, слагат се подправките и ястието се доготвя на слаб огън.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft