За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Разрошени златни картофки - хем хрупкави, хем мекички, хем здравословни!
Разрошени златни картофки - хем хрупкави, хем мекички, хем здравословни!
19 Февруари 2016
471155
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Приготвени по този начин, картофките са всичко, за което може да си мечтаете - бързи, лесни, хрупкави, мекички и най-важното - супер вкусни!
Обелват се картофите, нарязват се на кръгове, поставят се в дълбок съд и се добавят олиото, галетата, малко риган, Вегета, след което всичко се обърква добре с ръце.
В тавичка, покрита с намазнена хартия за печене се поставят картофите и над тях се поръсва още галета. Пекат се на 250 градуса около 15 мин.(проверете дали са омекнали). Ще получите прекрасни хрупкави картофки с мека сърцевина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари