Разсолник
27 Декември 2011
7786
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Задушете в част от маслото/ олиото ситно нарязаните лук, моркови и корени магданоз. Разредете след като поомекнат с 3 л вряла вода и оставете да ври на слаб огън.
Прибавете нарязаните на кубчета картофи, а след около 15 минути сипете и нарязаните на жулиени кисели краставички.
Отделно нарежете на ивички киселеца и спанака и ги сварете в друг съд, прецедете ги и ги сложете в супата.
След още няколко минути сипете и сметаната, разбъркайте и свалете от котлона. Поръсете с накълцани магданоз и копър.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари