Разядка с тиквички и орехи
22 Декември 2011
41399
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
800 г тиквички
150 г орехи
10 стръка копър
2 черен пипер
5 чесън на прах
сол
Време: 30 минути
Тиквичките (800 г) се сваряват в подсолена вода, докато леко омекнат. Изваждат се и се подсушават. Настъргват се на едрото ренде. Оставят се в гевгир да се отцедят. Смесват се със смлените орехи (150 г) и ситно нарязания копър (10 стръка). Разядката се овкусява със сол, черен пипер и чесън на прах на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари