Райски десерт: Печен шоколадов пудинг
25 Април 2017
10530
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
75 гр гладко брашно
1,5 супена лъжица смлени ядки (лешници, орехи, бадеми)
130 гр кафява захар
1,5 лъжица бакпулвер
3,5 супени лъжици какао на прах
125 мл прясно мляко
35 г масло
1 яйце
няколко капки екстракт от ванилия
Фурната загрейте на 180 градуса.
Брашното, ядките, 40 г захар и 2 супени лъжици какао се смесват в купа.
В млякото добавете разтопен масло, яйцата и ванилията и разбъркайте с брашното и бакпулвера.
Сместа разделете в 4 съда (около 250 мл) и ги подредете в тава.
Останалата захар се смесват със останалото какао и с това поръсете тестото в съдовете.
Добавете вряла вода (около 60 мл във всеки контейнер) и печете около 15 минути в предварително загрята фурна.
Изпечения пудинг почерпете, докато е горещ.
Наслаждавайте се!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари