"Рак в чиния“: неправилното приготвяне на този продукт излага живота ви на риск

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
"Рак в чиния“: неправилното приготвяне на този продукт излага живота ви на риск
6296
Снимков материал: pixabay.com
"Рак в чиния“: неправилното приготвяне на този продукт излага живота ви на риск

Тези, които се грижат за здравето си и не искат да умрат от рак , трябва да изключат от диетата си червено месо и силно преработени храни.

Важно е да се разбере, че говеждото и свинското месо могат да бъдат включени в диетата, но е важно тяхното качество, както и начина на приготвяне на тези видове месо.

Червеното месо става изключително вредно , ако е препечено. Работата е там, че вкусната коричка на месото съдържа полициклични амиди . Те са  канцероген и е много опасен за здравето. И е изключително важно при готвене да няма черни изгорени петна по храната, тъй като те съдържат максималното количество канцерогени, опасни за здравето.

месо препечена коричка

Също така е важно да запомните, че говорим за кора не само на месо, но и на бъркани яйца и дори на зеленчуци, приготвени на огън. Въпреки че такава храна изглежда по-апетитна, тя е изключително опасна. Ако редовно ядете храни с прегорели корички, това значително увеличава риска от колоректален рак.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft