Рачешки дип с хляб

вход през zajenata.bg
Рачешки дип с хляб
admin
Добавена от: admin
6445
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г сух хляб
2-3 с.л. зехтин
3 скилидки чесън
връзка кориандър, сол
150 г месо от раци

Нарязва се хлябът на дребни парчета и се поставя в тенджера. Запържва се в зехтина смачканият и нарязан чесън, прибавя се солта, 1 кубче бульон с вкус на риба и около 500 мл вода. След завиране на бульона се излива върху хляба и се бърка до получаване на каша. Прибавя се и нарязаното рачешко месо. Последно се прибавя накълцаният на дребно кориандър. Така приготвеният дип е вкусна гарнитура за пържена риба или поднесен със солени крекери.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft