Божествена комбинация! Ред беконче, ред пиленце и заливаш с вкусния сос - пир за чревоугодници:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Божествена комбинация! Ред беконче, ред пиленце и заливаш с вкусния сос - пир за чревоугодници:
Божествена комбинация! Ред беконче, ред пиленце и заливаш с вкусния сос - пир за чревоугодници:
7788
Божествена комбинация! Ред беконче, ред пиленце и заливаш с вкусния сос - пир за чревоугодници:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Забавна и невероятно вкусна рецепта, в която по невероятен начин се съчетават  пилешки гърди и бекон . Пригответе това страхотно Руло с пилешко и бекон за семейството или гостите си - гарантираме, че няма да останат разочаровани. Ето необходимите продукти:

пилешко руло

Руло с пилешко и бекон

Продукти:

400 г бекон

700 г пилешки гърди

150 г шунка

200 г кашкавал

4 яйца

200 г обикновено брашно

10 г сол

5 г черен пипер

50 г заквасена сметана

5 г провансалски билки

Приготвяне:

Подредете резените бекон по цялата площ в намазнена форма (или тава за печене), така че около половината от лентите да "висят" от ръба на формата.

Сложете яйцата в по-голяма купа, добавете провансалските билки и разбъркайте добре.

В друга купа пригответе нарязаните пилешки гърди, добавете сол, черен пипер и зехтин.

Разбъркайте внимателно пилешките гърди, за да се разпределят добре подправките.

След това сложете парчетата пилешко едно по едно в купа с брашното и оваляйте добре от двете страни.

Потопете парчетата пилешки гърди в яйчената смес и поставете в приготвената форма.

След това покрийте със слой от шунката, ситно настъргания кашкавал и изсипете останалата яйчена смес - оставете малко настрана за по-късно, тъй като все още ще имате нужда от нея.

След това добавете още един слой пилешки гърди, шунка и кашкавал.

Последният слой трябва да бъде пилешки гърди.

Добавете червен пипер и заквасена сметана към останалата яйчена смес и разбъркайте всичко.

С така приготвената смес залейте последния слой пилешки гърди.

Сгънете стърчащите резени бекон към средата, за да покриете съдържанието на формата за печене. 

руло пиле и бекон

Покрийте с фолио за печене и печете в предварително загрята фурна на 180°C за около час.

Нарежете и сервирайте ароматното пилешко руло.

пиле руло с бекон

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft