За коричката:
2 чаши брашно
1 1/2 чаши захар
1 с.л. бакпулвер
1/2 чаша обезмаслено сухо мляко
1/2 пакетче масло (от 250 грама), разтопено
1 яйце
За яйчения крем:
1/4 чаша разтопено масло
3/4 чаша мляко
3 големи яйца
1/2 чаша захар
1/2 чаша брашно
1/4 ч.л. сол
1/2 ч.л. ванилов екстракт
1 чаша малини
1 чаша къпини
1/2 чаша пресята пудра захар за поръсване
Приготвяне на коричката: Покрийте тавичка за печене с размери около 22×33 см. с хартия за печене. Загрейте фурната на 180 градуса. Смесете сухите съставки и притиснете получената смес към дъното и стените на подготвената тавичка.
Приготвяне на яйчения крем: С миксер или блендер разбийте разтопеното масло, млякото и яйцата, докато станат на крем. Добавете захарта, брашното, солта и ванилията, докато всички съставки се хомогенизират напълно. Наръсете горските плодове върху коричката в тавата и излейте отгоре им получения яйчен крем. Печете на 180 градуса за около 50 минути. Охладете сладкиша напълно, след това го оставете в хладилник за 1 час, преди да го нарежете на пастички. Поръсете с пудра захар преди сервиране.