Рецепта за вкусен тюрлю гювеч
27 Март 2014
73697
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Всички зеленчуци се почистват и измиват добре, след което се нарязват на парчета и се поставят в тенджера (още по-вкусно би било да приготвите тюрлю гювеча в глинено гърне). Хубаво разбъркайте и пoсолете на вкус. Между зеленчуците подредете парчетата месo, предварително задушено в малко олио и вода. Подправете на вкус със сол и черен пипер, прибавете олиото и сложете ястието във фурната да се пече на температyра от 200 ° С около 2 часа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари