Рецепта за манджа "Да си оближеш пръстите"

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Рецепта за манджа "Да си оближеш пръстите"
Рецепта за манджа "Да си оближеш пръстите"
49840
Рецепта за манджа "Да си оближеш пръстите"
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти: 1 с.л. пресен магданоз, 1 ч.л.

червен пипер, 600 г свинско месо, 3 моркова, 500 г картофи, 2 глави стар кромид лук, 4 домата от консерва, 50 г маслини без костилки, 200 г сушеница, 250 г краве сирене, 100 г топено сирене, 2 щипки млян черен пипер, 50 мл. червено вино.

 

Начин на приготвяне: Месото, нарязано на кубчета, се запържва. Добавят се лукът, нарязан на полумесеци, морковите на колелца.

След пет минути добавете целите картофчета (по-малки), доматите от консервата, подправките и виното, оставете ястието малко да покъкри. Свалете го от огъня и добавете сушеницата и маслините. В гювеча сипете малко мазнина, натрошете сиренето, а отгоре изсипете сместа от тигана и налейте малко вода (около 1/2 ч. ч.). Печете на 250 градуса и малко преди да го извадите от фурната, поръсете с парченца топено сирене и върнете пак във фурната да се разтопи. Поръсете с нарязан магданоз и сервирайте с чаша червено вино.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft