Рецепта за нежен черен дроб, който ще се яде дори от тези, които не го харесват

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Рецепта за нежен черен дроб, който ще се яде дори от тези, които не го харесват
Рецепта за нежен черен дроб, който ще се яде дори от тези, които не го харесват
8386
Рецепта за нежен черен дроб, който ще се яде дори от тези, които не го харесват
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Състав :

  • Черен дроб - 0,6 кг;
  • Яйце - 1 брой;
  • Чесън - 1-2 скилидки;
  • Захар - 1 ч.л .;
  • Морска или трапезна сол - 1 ч.л .;
  • Лук - 1 глава;
  • Брашно - 4 с.л.;
  • Сода за хляб - 0,5 ч. л.;
  • Масло.

Начин на готвене:

  • Накиснете пресен черен дроб в студена вода.
  • След това го поставете върху хартиена кърпа, за да отстраните излишната влага и нарежете на малки парченца.
  • Отделно изсипете яйцето в контейнера, смесете го със сол, захар, сода за хляб и накълцан чесън.
  • Поставете цялата тази смес в парчета черен дроб и оставете да се маринова за около 2 часа, може и повече.
  • Запържете лука в загрят тиган и го прехвърлете в отделен съд.
  • Поставете черния дроб в същия тиган, но първо оваляйте всяко парче в брашно.
  • Запържете го за 3 минути от всяка страна, поръсете с пържен лук, покрийте и оставете да къкри още 5 минути.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft