Рецепта за турски лек за болнит от рак и засилване на имунитета

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Лечение с билки
Рецепта за турски лек за болнит от рак и засилване на имунитета
9668
Снимков материал: pixabay.com
Рецепта за турски лек за болнит от рак и засилване на имунитета

Това средство е предназначено за всички с отслабено здраве; с отпадналост и недостиг на енергия. Но най-важното - за болните от рак, преминали химиотерапия.

Помага на отслабеното от болестта тяло да възстанови имунитета, да повиши енергията на човека, да помогне на организма да се бори с всякакви възпалителни процеси, в т.ч. и с рака. Единственото противопоказание е алергия към някой от компонентите.

Ето как се приготвя лечебната смес: 

Необходими продукти:

• Хубав мед - 850 г

• Семена от черен кимион - 3 супени лъжици

• Смлян джинджифил - 1 супена лъжица

• Куркума - 2 супени лъжици

• Гроздови семки - 3 супени лъжици

• Цветен прашец - 5 супени лъжици

• Малко пчелно млечице

• Карамфил - 1 чаена лъжичка

• Черен пипер - половин чаена лъжичка

• Кориандър - половин чаена лъжичка

• Стрит на стружки кокос - 1 чаена лъжичка

• Шафран - 1 чаена лъжичка

• Канела - половин чаена лъжичка

• Кимион - 1 чаена лъжичка

• Лимонена киселина - половин чаена лъжичка

• Кардамон - 1 чаена лъжичка

• Две щипки ванилов прах

Всички компоненти се слагат в емайлирана тенджера и добре се разбъркват с дървена лъжица. След това прехвърлете получената паста в чист стъклен буркан и я дръжте в хладилника. Употребява се по 1 супена лъжица, 2 пъти на ден, преди ядене, сутрин и вечер. Ако искате да си приготвите още една порция от турската паста, първо направете 10-дневно прекъсване, след като изразходвате първата порция.

От болните от рак и хепатит С тази паста трябва да се приема заедно с отвара на корени от билката оман, тъй като тя притежава противовъзпалително и ранозаздравяващо действие. И спомага за изчистване на организма от раковите клетки и вирусите. Ето как се приготвя отварата от билката оман: една супена лъжичка от билката се залива с 2 чаши гореща вода, слага се на бавен огън и ври още 15-20 минути. Прецедете и можете да пиете. На един прием се използва 1/3 чаша от отварата. 

Внимание! Преди да решите да приемате от лечебната турска паста, непременно се посъветвайте с лекуващия лекар.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft