Честата употреба на тази лековите смес намаля развитието на рак до минимум. Някои специалисти смятат, че този лек би могъл дори да излекува смъртоносната болест.
Съставките, които са ви необходими да я приготвите:
1 супена лъжица зехтин
1/4 ч.
1/2 ч.л. джинджифил
1/2 ч.л. куркума
Начин на приготвяне:
Всички съставки се смесват добре. Това е! Сместа би могла да се добавя към салати, меса, супи и яхнии, въпреки че се смята, че за максимум добри резултати е необходимо да се използва самостоятелно.
Пийте веднъж дневно, за да предотвратите рак, и 3-4 пъти на ден, за да унищожите анормалните ракови клетки.
Каква е тайната на тази рецепта?
Черният пипер подобрява усвояването на куркумина, активната съставка в куркумата. Според последните научни изследвания, пиперинът, активната съставка в черния пипер, помага на усвояването на куркумин с 2000% и увеличава неговата бионаличност.
Самият джинджифил има силни противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той има способността да блокира канцерогенните фактори и да потиска възпалението.
Джинджифилът се използва широко за лечение на гадене и повръщане, а също, стимулира здравословния процес на изгаряне на мазнини и детоксикация.
Куркумата е най-мощният компонент на тази рецепта и отдавна е оценена заради нейните противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Хроничното възпаление е основната причина за диабета, сърдечно-съдовите заболявания и рака. Куркуминът също така има противовъзпалителни свойства.
Проучванията са доказали, че средствата на алтернативната медицина, които се основават на консумацията на куркума, предоставят удивителен ефект срещу рака на панкреаса, яйчниците, гърдата, простатата, мозъка и дебелото черво.