15 Април 2014
40400
Снимков материал: pixabay.com
За подготовката на тази рецепта ще ви бъдат необходими черупки от две яйца , памук и лепенка . Загрейте фурната на 250 градуса и печете черупките половин час върху хартия за печене .
След като се охладят ги надробете добре, а най-добре би било да направите от тях прах. Съхранявайте го в сух, стъклен съд, който се затваря добре. Поставете обилно от праха върху всяка брадавица , покрийте с памук и залепете лепенка. Трябва да правите това 2-3 седмици, като веднъж на всеки три дни сменяте.
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари