Риба за тънка талия по японски
22 Декември 2011
12651
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рибените филета се напръскват с лимон и се оставят така. Дребно нарязаните корени за супа се запържват в мазнината. Рибата се натрива със сол и пипер и се слага в тавичка с корените, полива се със сметаната и отгоре се нареждат резени от мандарините. Всичко се наръсва с кашкавала. Запича се във фурна 20 минути. Ястието се поднася с гарнитура от задушените зеленчуци и се украсява с резени лимон и домати.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари