Риба с маслини
1 Август 2013
8954
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Запържете рибата в загретия зехтин от двете страни - до зачервяване. 10-тина минути преди да е готова, прибавете маслините и бялото вино и оставете рибата да поеме почти цялата течност. Не е необходимо да добавяте сол и други подправки - маслините ще придадат достатъчно аромат на рибата!
Поднесете с чаша бяло вино.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари