Рибена касерола

вход през zajenata.bg
Рибена касерола
admin
Добавена от: admin
9274
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

30 мл. зехтин
3 дребни глави лук, нарязани на резени
250 гр. гъби печурки, нарязани
3 - 4 средно големи сладки картофи, обелени и нарязани на кубчета
3 тиквички, нарязани на парченца около 1 см.
200 гр. броколи, разделени на цветчета
2 x 400 гр. консерви домати (на кубчета)
125 мл. пресен копър, нарязан
500 гр. филе от бяла риба, нарязано на едри парчета
сол и черен пипер
за поднасяне - резенчета лимон 

Загрейте фурната на 180°C.
Нагрейте зехтина в касерола и запържете вътре лука до омекване (във фурната). Прибавете зеленчуците и пържете 5 минути. Добавете доматите и половината копър. Покрийте съда и гответе 20-тина минути. Махнете от фурната и прибавете рибата. Разбъркайте и подправете със сол и черен пипер. Върнете ястието във фурната, непокрито, и печете още 15 минути, докато рибата се сготви. Поднесете с резенчета лимон и останалия копър. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft