Рибена чорба
2 Септември 2014
23386
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Докато рибата се вари (необходимо е един час) се нарязват морковите, пащърнакът и чесънът (в различни съдове).
2. Рибата се изважда от водата (и тенджерата се оставя на тих огън). Обелва се кожата и месото се почиства от кости и нарязва на малки парчета. Оставя се настрана.
3. В загрят тиган се поставя зехтинът, добавя се брашното и хубаво се разбърква, след което се добавя чесънът. Разбърква се, докато малко се зачерви. Тази смес се добавя към водата.
4. След като водата със запръжката поври 15 минути, се добавят парчетата риба и нарязаните моркови и пащърнак. Посолява се на вкус, добавят се пиперът и Вегетата, и се вари още 10 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари